Week van de Open Clubbijeenkomsten

Stel je club open van 4 t/m 9 april 2022!

De Week van de Open Clubbijeenkomsten is een nieuw initiatief om meer mensen kennis te laten maken met onze Rotary- en Rotaract clubs in Nederland. Het is de bedoeling dat veel clubs in de week van 4 t/m 9 april 2022 hun Clubbijeenkomst toegankelijk maken voor iedereen. Elke Rotarian kan iemand of meerdere personen, meenemen naar de Clubbijeenkomsten. Zo kunnen mensen op een heel laagdrempelig wijze kennis maken met Rotary! Heel erg prettig en het is geen “moeten”. Puur deelnemen vanuit belangstelling en samen het goede werk delen wat wij als Rotarians verrichten.  

Deze actieweek wordt landelijk onder de aandacht gebracht door middel van persberichten, social media posts en een speciale website. Door alle Open Clubbijeenkomsten in dezelfde week te plannen, kunnen we meer zichtbaarheid genereren, wat leidt tot meer belangstelling, imagoverbetering en een groter aantal bezoekers die kunnen kennismaken met Rotary.

Deelnemende Rotary clubs aan deze actieweek worden o.a. ondersteund met een concept draaiboek, wervingsmateriaal, , voorlichtingsmateriaal en conceptteksten voor een uitnodiging en persbericht. De Rotary clubs worden ook vermeld op de speciale promotiewebsite. De lopende programmering op de Clubbijeenkomsten in de week van 4 tot en met 9 april hoeft niet speciaal aangepast te worden. 

Deelname is gratis! Doe mee aan de Week van de Open Clubbijeenkomsten!

Laten we samen ervoor zorgen dat Rotary meer bekendheid krijgt en meld je club hieronder aan.